Özyazanlar: Daha İyi Olmamız Lazım

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Bayrampaşaspor’u 1-0 yenerek üst üste 3. galibiyetini alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da zirve hedefine yaklaşmanın sevinci yaşanıyor.Teknik Direktör Turhan Özyazanlar, bu galibiyeti unutarak...

Özyazanlar: Daha İyi Olmamız Lazım
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Bayrampaşaspor’u 1-0 yenerek üst üste 3. galibiyetini alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da zirve hedefine yaklaşmanın sevinci yaşanıyor.

Teknik Direktör Turhan Özyazanlar, bu galibiyeti unutarak deplasmanda yapacakları Tepecikspor maçına odaklanacaklarını söyledi. Maçta çok sayıda pozisyona girdiklerini hatırlatan ve baha fazla gol atmaları gerektiğini ifade eden Özyazanlar, “Pozisyon vermeyip pozisyonlar buluyorsak iyi oynadık demektir. Bu maçta bunu başardık. Bu kadar pozisyon karşısında sadece bir gol bulmamız bizim adımıza sevindirici değil, daha fazla atmalıydık. Mert’in zor pozisyondaki golü olmasaydı önceki maçlardaki gibi puan kaybedebilirdik. İkinci golü bulamayınca gerginlik oluyor, oyun bozuluyor. 3 maçta 9 puan aldık ama henüz istikrarı yakaladık diyemem. Daha iyi olmamız lazım” dedi.

Taraftarın işler iyi giderken değil, kötü giderken takımın arkasında durması gerektiğine işaret eden Özyazanlar, artık Tepecikspor maçına odaklanmaları gerektiğini söyledi. Özyazanlar, ”Taraftardan iyi günde değil, işler kötü giderken destek istiyoruz. İşler iyi giderken alkışlamak önemli değil. Bizim için önemli değil, olumsuz tezahürat olunca futbolcular etkileniyor. Taraftarların bugün ortaya koydukları tutumu tüm maçlarda göstermelerini istiyoruz. Her maç gibi Tepecikspor maçına da kazanmak için çıkacağız. Oynadığımız maç geride kalır ve önümüzdekini kazanmanın hesaplarını yaparız. Bu an itibariyle gündemimiz Tepecikspor maçıdır” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2013, 17:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER