Recep Bayık Bingöl’de

Diyarbakırlı teknik adam Recep Bayık, BAL 2.Grup’ta mücadele eden Bingöl Çapakçurspor’un başına geçti.

Recep Bayık Bingöl’de
Sezona Tatvan Gençlerbirliği’nde başlayan ve 3 hafta önce yollarını ayıran Bayık, geçen hafta sonu kendisiyle görüşmek için Diyarbakır’a gelen Bingöl ekibinin yöneticileriyle anlaştı. Daha sonra Bingöl’e giderek takımı çalıştırmaya başlayan Bayık, ilk sınavını bu hafta sonu eski takımı Tatvan Gençlerbirliği ile deplasmanda verecek.

‘NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ’

Çapakçurspor Kulübü Başkanı ŞeyhmusGuleyan şampiyonluk için iddialı açıklamalarda bulundu. Guleyan, “Çapakçurspor’un 3.Lig’e çıkması için gerekirse milyon dolarlar harcarım. Bizim için önemli olan kulübümüzün başarısıdır. 3.Lig yolunda atılan her adımı destekleyeceğim. Hocam istesin ona en iyi futbolcuları getiririm. Yeter ki ilimizin 3.Lig’de iddialı bir takımı olsun.” ifadelerini kullandı.

‘ŞAMPİYONLUK MEŞALESİ YAKACAĞIZ’

Recep Bayık ise şampiyon olmak istediklerini ifade etti. Bayık,”İddialı ve şampiyonluğu isteyen bir takımla anlaşmaya vardım. İlk yarının son maçını Pazar günü gurubun iddialı takımlarından Tatvan Gençlerbirliği ile oynayacağız. Herkes şunu bilsin ki 3 günde takımı çözeceğim, 4. günde ise Tatvan’ı deplasmanda 10 bin kişi önünde yenerek şampiyonluk meşalesini yakacağız.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2013, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER