Saldır DİYARBAKIR !

Kendi sahasında puan kaybetmeye devam eden Diyarbakırspor AŞ deplasmanda galip gelip üst sıralardaki yerini koruma peşinde.

Saldır DİYARBAKIR !
Kendi sahasında oynadığı 5 maçın sadece ikisini kazanan Diyarbakırspor AŞ 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle puan kayıpları yaşamasına rağmen deplasman performansıyla ayakta durmaya devam ediyor.  Geçtiğimiz hafta sahasında Van Belediyespor'a mağlup olan Diyarbakırsporlu oyunculardaki performans düşüklüğü dikkatlerden kaçmazken bazı oyuncuların sakatlanması teknik heyeti düşündürüyor. Deplasmanlardaki  güzel oyunuyla ve bol gollü galibiyetlerle dikkatleri çeken Diyarbakırspor AŞ yine bir deplasmandan puan ve puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor. Takımın kendini toparlamasıyla puanları toplayıp üst sıralarda kendine yer bulan Diyarbakırspor AŞ buradaki yerini korumak ve liderliğe yükselmek için Keçiörengücüspor'u mağlup edip hem rakibinin önüne geçmek hemde şampiyonluk şansını sürdürmek için bu deplasmandan da galibiyetle dönmeyi amaçlıyor. Diyarbakır'dan ve çevre illerden Ankara'ya gidecek olan taraftarlar takımlarını yalnız bırakmayacak.


10.11.2013 Pazar günü saat 13.30 da başlayacak mücadele Ankara Aktepe Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı Balıkesir bölgesinden Ali Terzioğlu yönetecek ve yardımcılıklarını da Zeynur Çakır, Emre Akova ve Turhan Akbaş yapacak.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2013, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER