Kka, Hazro'da Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi

Karacadağ Kalkınma Ajansı (KKA), ilçe merkezlerinde bilgilendirme toplantıları gerçekleştiriyor. Önceki yıllarda uyguladığı programlar çerçevesinde 382 projeye 60,2 milyon lira hibe desteği sağlayan KKA tarafından, Hazro Kız Meslek Lisesi'nde...

Kka, Hazro'da Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi
Karacadağ Kalkınma Ajansı (KKA), ilçe merkezlerinde bilgilendirme toplantıları gerçekleştiriyor.

Önceki yıllarda uyguladığı programlar çerçevesinde 382 projeye 60,2 milyon lira hibe desteği sağlayan KKA tarafından, Hazro Kız Meslek Lisesi'nde düzenlenen toplantıda 2014 yılında 20 milyon lira hibe desteği vermek için proje teklif çağrısında bulunuldu. Toplantıya aralarında girişimciler, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin de bulunduğu 15 kişi katıldı. Ajans uzmanları tarafından yapılan sunumda teklif çağrısının temel amaçları ve öncelikleri, mali destek miktarları ve eş finansman oranları gibi konulara yer verilerek potansiyel başvuru sahiplerinin soruları cevaplandı. Bilgilendirme toplantıları sırasında, teklif çağrısına yönelik başvuru rehberi ve ekleri ile broşür gibi tanıtıcı materyaller de dağıtıldı.

Diyarbakır ve Şanlıurfa'da 18-28 Kasım 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan eğitimlerle ilgili bilgi veren ajans uzmanları, isteyen herkesin eğitimlerden faydalanabileceğini aktardı. İki gün sürecek olan eğitimlerin ücretsiz olacağı, Diyarbakır'daki eğitimlerin Karacadağ Kalkınma Ajansı hizmet binasında, Şanlıurfa'daki eğitimin ise Ticaret ve Sanayi Odası binasında gerçekleştirileceği bildirildi.

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2013, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER