Son dakikadan golcü çıktı

Y.Diyarbakırspor,dün tamamlanan transferin son gününde Çorum Belediyespor’dan forvet oyuncusu Serdar Karaduman’ı renklerine bağladı. Bu transfer için 40 bin TL bonservis ücreti ödendiği açıklandı.

Son dakikadan golcü çıktı
 4 TRANSFER BİRDEN

Yeni Diyarbakırspor,transferin son gününde 3 futbolcuyu renklerine bağladı. Çorum Belediyespor’dan forvet Serdar Karaduman,YeniAmasyaspor’dansavunma oyuncusu Şahin Fırat ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’dan savunma oyuncusu Aytaç Zengin ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan Muhammed Yalçın’la 2’şer yıllık sözleşme imzalandı. Bu futbolculardan Serdar’ın 22,Muhammed’in 18, Aytaç’ın 21 ve Şahin’in de 23 yaşında olduğu bildirildi.

Çorum Belediyespor’da geçen sezon 12 gol atan gurbetçi Serdar’ın transferi son anda gerçekleşti. Kulübünün oyuncuyu bırakmak istememesi nedeniyle uzun süren pazarlıklar yapılırken, 40 bin TL bonservis ücreti yatırılarak transfer gerçekleştirildi.

’SERDAR’IN TRANSFERİ ZOR OLDU’

Sıfırdan takım kurarak 7 futbolcu transfer ettiklerini belirten Sportif Direktör Vedat Tanrıverdi,”Serdar’ın transferinde bir hayli zorlandık. Kulübü oyuncuyu bırakmak istemedi ve bu nedenle yüksek bonservis bedeli talep ettiler. Başkanımız Feyzi İlhanlı devreye girerek bonservis parasını yatırdı ve transfer gerçekleşti. 26 transfer yaptık. Bu aşamadan sonra artık saha sonuçlarına odaklanacağız. Diyarbakır halkından destek istiyoruz.” dedi.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2013, 01:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER