Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü İskenderun Demirçelikspor’la oynayacağı ligin ilk haftasındaki maç için İskenderun’a gitti.Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele...

Spor Toto 2. Lig
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü İskenderun Demirçelikspor’la oynayacağı ligin ilk haftasındaki maç için İskenderun’a gitti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, ligin ilk haftasında yarın deplasmanda İskenderun Demirçelikspor’la karşılaşacak. Diyarbakır’daki hazırlıklarını tamamlayarak bugün karayolu ile gittiği İskenderun’da kampa giren Büyükşehir’de yönetimden futbolculara kadar herkes galibiyete şartlandı. Moral ve motivasyonun en üst seviyede olduğu gözlenirken, teknik heyetin deplasmanda olmasına rağmen hücum ağırlıklı bir anlayışı ile takımı sahaya süreceği öğrenildi. İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak maçta Serkan Çınar ve Abdullah Bora Özkara yardımcı hakemlik yaparken, 4. hakemlik görevini Giresun’dan Taner Ağıç yerine getirecek.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, İskenderun Demirçelikspor’la yarın 15. randevusuna çıkacak. Yeşil-kırmızılı takım, İskenderun Demirçelikspor’la daha önce 14 kez karşılaştı. Diyarbakır ekibi, sahadan 4 kez galibiyetle ayrılırken, 6 maçı kaybetti ve 4 müsabakadan da beraberlikle ayrıldı. 14 maçın 12’sinde gol çıkarken, sadece 2 maç 0-0 sonuçlandı. Rakip ağlara 14 gol bırakan Diyarbakır ekibi, kalesinde ise 19 gol gördü. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, İskenderun’da ise 1 kez kazanabildi. Bu galibiyete de 2009-2010 sezonunda 2. ligde 1-0’lık sonuçla ulaştı. Diğer 6 maçın 2’si berabere sonuçlanırken, 4 maçı da ev sahibi ekip kazandı. İskenderun’daki maçlarda 5 gol atan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, kalesindeki 11 gole engel olamadı.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2013, 01:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER