Stadın Yerine Avm Yapılacağı İddiası

Diyarbakır Atatürk Stadının yerine alış veriş merkezi yapılmasına Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Şube Başkanı Remzi Dayan tepki gösterdi.

Stadın Yerine Avm Yapılacağı İddiası
 Diyarbakır Atatürk Stadının yerine alış veriş merkezi yapılmasına Amatör Spor Kulüpleri  Federasyonu (ASKF) Şube Başkanı Remzi Dayan tepki gösterdi.
Yenişehir ilçesindeki Atatürk Stadı'nın yerine AVM yapılması iddiasının kendilerini ve Diyarbakır'daki spor camiasını çok rahatsız ettiğini belirten Dayan,  Diyarbakır'ın spor kimliğiyle özdeşleşmiş stadın yerine mutlaka yeni spor tesisleri yapılması gerektiğini belirtti.

Dayan, şunları kaydetti:

"Aksi bir durumda bu kentin spor birleşenlerinin direnişiyle karşı karşıya gelinir. Yetkililerin gösterdiğimiz bu hassasiyete kulak vermelerini istiyoruz. Bu alanda tenis kortları, yürüyüş parkurları ve amatör takımların faydalanabileceği alanlar yapılabilir. Hata çok amaçlı spor salonu da yapılır. Tekvando, karate, basketbol, voleybol ve masa tenisi gibi branşların da içinde bulunduğu bir spor salonu bu kentin sporuna büyük bir katı sunacaktır." 
Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2014, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER