Diyarbakır'da Başbakan Hazırlığı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkan Yardımcısı ve Tertip Komitesi Başkanı Hüseyin Sevim, tertip komitesi başkan yardımcısı Adnan Öztürk ile birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 27 Mart’ta halka hitap edeceği İstasyon Meydanı’nda incelemelerde bulundu.

Diyarbakır'da Başbakan Hazırlığı
 Adalet Ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkan Yardımcısı ve Tertip Komitesi Başkanı Hüseyin Sevim, tertip komitesi başkan yardımcısı Adnan Öztürk ile birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 27 Mart'ta halka hitap edeceği İstasyon Meydanı'nda incelemelerde bulundu. Sevim Diyarbakır'ın Başbakan'ı kucaklamaya hazır olduğunu söyledi.
Ak Parti Diyarbakır SKM Başkan Yardımcısı Hüseyin Sevim, Diyarbakır'ın Başbakan Erdoğan'ı bağrına basmaya hazırlandığını söyledi. Sevim, "Bunun örneğini 16 Kasım'da gördük, bu anlamda biz Ak Parti Diyarbakır SKM, il ve ilçe başkanlıkları olarak çalışmalarımızı şimdiden başlattık. Tüm Diyarbakır halkı ile şimdiden çözüm sürecinin baş mimarı Recep Tayyip Erdoğan'ın 27 Mart'ta Diyarbakır'da kucaklayacağız. İnşallah Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımızı çok iyi bir şekilde ağırlayacağız. Onun Diyarbakır sevdalısı olduğunu biliyoruz. Bu anlamda biz de Diyarbakır'da Başbakanımızı kucaklamaya hazırız. Yapılacak mitinge herkesi davet ediyoruz" dedi. 
Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2014, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER