Seydaoğlu'ndan Gövde Gösterisi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Belediye Başkan adayı Sebgatullah Seydaoğlu, Diyarbakır’da bir dizi gezi ve incelemelerde bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile birlikte gövde gösterisinde bulundu.

Seydaoğlu'ndan Gövde Gösterisi
 Adalet Ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Belediye Başkan adayı Sebgatullah Seydaoğlu, Diyarbakır'da bir dizi gezi ve incelemelerde bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile birlikte gövde gösterisinde bulundu.
Ak Parti Yenişehir ilçe seçim bürosu önünde toplanan kalabalığa seslenen Sebgatullah Seydaoğlu daha sonra kalabalık ile birlikte gövde gösterisi yaparak sokaklarda yürüdü. Büyük bir kalabalık kitlesini arkasına alan Seydaoğlu'nun gövde gösterisinde sokakları dolduran kalabalık yüzünden trafik bir süre aksadı. Seçmen kitlesi ile birlikte sokak ve caddelerde gövde gösterisi yapan Seydaoğlu daha sonra seçim bürosuna geçti.

ARINÇ'A İSMİNİN YAZILDIĞI DİYARBAKIRSPOR FORMASI HEDİYE ETTİ

Sebgatullah Seydaoğlu, Yenişehir ilçe seçim bürosunu ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç için yaptırılan ve Diyarbakır plakası olan 21 rakamı ile isminin yazıldığı Diyarbakırspor forması hediye etti. Diyarbakırspor'un sahipsizlikten dolayı 1. ligden küme düştüğünü belirten Seydaoğlu, Arınç'a hediye ettiği forma ile takımın yeniden eski gücüne gelebilmesi için yardım istedi. Ak Parti Yenişehir İlçe Belediye Başkan adayı Sebgatullah Seydaoğlu daha sonra Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a Diyarbakır'a yaptığı ziyaret anısına teşekkür plaketi takdim etti. - 
Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2014, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER