TÜRKİYE ŞAMPİYONU ŞİRVAN

Denizli'de yapılan Kick Boks Türkiye şampiyonasında 65 kiloda Diyarbakırlı Şirvan Alan, tüm rakiplerini dize getirerek Türkiye Şampiyonu oldu.

TÜRKİYE ŞAMPİYONU ŞİRVAN
Denizli'de yapılan Kick Boks Türkiye şampiyonasında 65 kiloda Diyarbakırlı Şirvan Alan, tüm rakiplerini dize getirerek Türkiye Şampiyonu oldu.

24-29 Haziran tarihleri arasında Denizli'de gerçekleştirilen, Türkiye Şampiyonasında büyük başarı örneği sergileyerek Türkiye Şampiyonu olan Şirvan Alan’nın antrenörlüğünü Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün kadrolu antrenörü ve aynı zamanda milli takım antrenörü olan İbrahim Ufuk Ertaş yapıyor.

SIRA DÜNYA ŞAMPİYONLUĞUNDA

Diyarbakırlı bayan Kick Boks sporcusu Şirvan, Türkiye Şampiyonu olduğu için mutlu olduğunu belirtken hedefinin Dünya Şampiyonluğu olduğunu belirtti. Şirvan;" Denizli'de yapılan Türkiye Şampiyonasında birinci olup altın madalya kazandığım için çok mutlu oldum. Memleketimi en iyi şekilde temsil ettiğimi düşünüyorum. Türkiye şampiyonalarında daha öncede büyük başarılarım oldu. Bu nedenle süpriz değildi bizim için ancak şimdi sırada Dünya Şampiyonluğu var. Başaracağıma da inanıyorum. Bu başarılarımda en büyük pay milli takım antrenörüm olan İbrahim Ufuk Ertaş hocamızdır. Çocukluğumuzdan beri bizimle ilgileniyor. Bu sporu bana sevdiren, başarılı olmamı sağlayan hocama sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hocamın desteği artıkça başarılarımın devamı gelecektir. Bunu dünya şampiyonasında göstereceğim" dedi.

ŞİRVAN İLE GURUR DUYUYORUZ

Kicks Boks Milli Takım Antrenörü İbrahim Ufuk Ertaş, Şirvan Alan’nın Türkiye Şampiyonluğundan ötürü gururlandıklarını belirterek şunları söyledi;" Öncelikle Şirvan'ı kutluyorum. Çalışmanın ödülünü hak ettiği biçimde alarak bizleri gururlandırdı. Kick Boks son yıllarda Diyarbakır'da daha fazla tanınıyor. Bizimde aldığımız başarılarla bunda katkımız varsa ne mutlu bize. Şimdiki hedefimiz Ekim ayında gerçekleştirilecek olan Dünya Şampiyonluğunda. Burada da iddialı olup altın madalya için yarışacağız. Bu başarımızda bizden desteğini esirgemeyen İl Müdürümüz Abdüllatif Umut'a da teşekkür ediyorum."

BURHAN GÜL

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2013, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER