Voleybolda Diyarbakır Şampiyonu Hamravat Ortaokulu Oldu

Diyarbakır'da Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen okullar arası spor organizasyonları devam ederken, voleybolda Hamravat Ortaokulu şampiyon oldu.Seyrantepe Spor Salonu'nda oynanan...

Voleybolda Diyarbakır Şampiyonu Hamravat Ortaokulu Oldu
Diyarbakır'da Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen okullar arası spor organizasyonları devam ederken, voleybolda Hamravat Ortaokulu şampiyon oldu.

Seyrantepe Spor Salonu'nda oynanan Yıldız Erkekler Şampiyonası'nda Hamravat Orta Okulu, Evliya Çelebi Orta Okulu'nu 3-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Evliya Çelebi Orta Okulu ikinci olurken, üçüncülüğü ise Alipaşa Ortaokulu kazandı. Müsabakaların ardından düzenlenen törenle şampiyon Hamravat Orta Okulu'na kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Eğitim Uzmanı Hüseyin Han verdi. İkinci olan Evliya Çelebi Orta Okulu’na kupası ise Okul Sporları Şube Müdürü Akın Erim tarafından verildi. Okul Sporları Yıldızlar Erkekler Kupa töreninden sonra Hamravat Orta Okulu ve Evliya Çelebi Orta Okulu birlikte resim çektirerek centilmenlik örneği sergiledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2014, 18:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER