Yolspor Umut Veriyor

Diyarbakır’ın Bölgesel Amatör Ligi (BAL) temsilcilerinden Yolspor, aynı ligdeki Batman ekibi Gercüş Bağlarspor’u hazırlık maçında 3-1 yenerken, 22 Eylül’de başlayacak lig için umut verdi.BAL 2. Grup’ta mücadele eden Yolspor, lig öncesinde...

Yolspor Umut Veriyor
Diyarbakır’ın Bölgesel Amatör Ligi (BAL) temsilcilerinden Yolspor, aynı ligdeki Batman ekibi Gercüş Bağlarspor’u hazırlık maçında 3-1 yenerken, 22 Eylül’de başlayacak lig için umut verdi.

BAL 2. Grup’ta mücadele eden Yolspor, lig öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Diğer takımların aksine şehir dışında kampa gidemeyen Yolspor, çalışmalarını kendi tesislerinde yapıyor. Geçen sezon şampiyon olan kadroyu koruyan Turuncu-Siyahlı takım, profesyonel ligde ve BAL’da oynama deneyimi olan bazı oyuncuları da bünyesine kattı. Yolspor, hazırlık maçında deplasmanda Gercüş Bağlarspor’u 3-1 yenerken ortaya koyduğu etkili performansla lig öncesinde umut verdi. Yolspor’un başarılı çalıştırıcısı İbrahim Tungaç, 22 Eylül’de başlayacak ligin ilk haftasında Erganispor’la karşılaşacaklarını ifade ederek, 3 hazırlık maçı daha yapacaklarını söyledi. Tungaç, “Gercüş maçında iyi oynadık ama bunu lig için ölçü almıyoruz.Bazı eksiklerimiz var ve bunları gidermeye çalışıyoruz. Genç ekibimize deneyimli isimleri takviye ettik. Tatvan Gençlerbirliği, Diyarbakır Ziraatspor ve Sur Belediyespor gibi takımlarla hazırlık maçları yapacağız. Lige kadar hazır olacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2013, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER