Başpınar'dan Çözüm Süreci Değerlendirmesi

Diyarbakırlı iş kadını Şengül Başpınar, çözüm süreciyle ilgili yaptığı değerlendirmede, sürecin başarıya ulaşmasıyla Türkiye olarak büyük bir büyümeye doğru adım atılacağını ifade etti.

Başpınar'dan Çözüm Süreci Değerlendirmesi
 Diyarbakırlı iş kadını Şengül Başpınar, çözüm süreciyle ilgili yaptığı değerlendirmede, sürecin başarıya ulaşmasıyla Türkiye olarak büyük bir büyümeye doğru adım atılacağını ifade etti.

Kentin önemli iş kadınlarından Şengül BaşpınarAK Parti Diyarbakır milletvekili aday adayı oldu. Bir çok sivil toplum kuruluşunda üst düzeyde görev alan Başpınar, 16 yıllık başarılı ticaret hayatının ardından siyasete adım attı. Kadınların yaşadıkları istihdam gibi sorunlara çözüm üretmek için siyaseti tercih ettiğini anlatan Başpınar, sorunları çözmenin en iyi adresinin ise AK Parti olduğunu söyledi. Bölgede çok ciddi bir istihdam sorununun olduğuna dikkat çeken Başpınar, istihdam sorununa kadın gözüyle bakıp, neler yapabilirliği tartışmak gerektiğini kaydetti. AK Parti'nin demokratik denetim mekanizmaların güçlendirilmesinde önemli adımlar attığını söyleyen Başpınar, kendisinin de bu sürece destek sunmak için siyasete adım attığını aktardı. Kadınlarla ilgili çeşitli projeler hazırladığını dile getiren Başpınar, kadının etkin ve verimliğini artırmayı hedeflediklerini söyledi. Siyaset ile kadının, daha iyi bir noktaya gelmesi, haklarını savunması, kültürünü daha iyi yaşaması için ön adım olmak istediğini belirten Başpınar, çözüm sürecini de değerlendirdi. Barışın yolunun Diyarbakır'dan geçtiğini hatırlatanBaşpınar, çözüm sürecine katkı sunacağını söyledi. Türkiye olarak, çözüm sürecinin başarıya ulaşmasında muhtaç olduklarını dile getiren Başpınar, sorunun çözülmesiyleTürkiye'nin büyüyeceğine dikkat çekti

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2015, 17:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER