Çözüm Sürecine Sahip Çıkmak İnsani Bir Görevdir

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Abdullah Atik, Çözüm Süreci'ne sahip çıkmanın siyasi değil, insani görev olduğunu söyledi.

Çözüm Sürecine Sahip Çıkmak İnsani Bir Görevdir

 Diyarbakır Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu'nu ziyaret eden AK Parti Milletvekili Aday Adayı Abdullah Atik,"Türkiye'nin 100 yıllık barışma ve kucaklaşma projesi" olarak nitelendirdiği Çözüm Süreci'ne sahip çıkmanın siyasi değil, insani görev olduğunu söyledi. Ebedinoğlu da tüm adaylardan barışa sahip çıkmalarını beklediklerini kaydetti.

ÇÖZÜM SÜRECİ İLE İLGİLİ TÜM GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN
Seçim Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Abdullah Atik, seçim çalışmalarını hız kesmeden yoğun tempoda sürdürüyor. Kentteki basın kuruluşlarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Atik, adaylık süreci ve milletvekili olması halinde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veriyor.

Kentteki tüccar ve esnaf kesiminin üst kuruluşu olan Diyarbakır Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu'nu ziyaret eden AK Parti Milletvekili Aday Adayı Abdullah Atik, Çözüm Süreci hakkında değerlendirmelerde bulundu.

'Çözüm Süreci Uğruna Her Türlü Bedeli Öderiz'

Atik," Çözüm Süreci siyaset üstü bir projedir. Ak parti tüm siyasi riskleri alarak bu toprakların barış ve kardeşlik projesini hayata geçirmiştir. Seçilsek de seçilmezsek bu sürece tam destek vereceğiz. Allah'ın izni ile bu topraklara kalıcı barış gelecek. Kan üzerinde siyaset yapanlar, silah tüccarları ve savaş baronları kaybedecek. Biz buna yürekten inanıyoruz. AK Parti davasına inanan bizler için bu süreç siyasetteki klasik oy kaygılarından çok daha değerlidir. Artık canlar ölmeyecekse, analar ağlamayacaksa, yuvalar yıkılmayacaksa bu uğurda her türlü siyasi bedeli ödemeye hazırız. Bu düşünce ile yola çıktık" dedi.

'En Büyük Beklentimiz Çözüm Sürecine Sahip Çıkın'

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu ise milletvekili aday adaylarından en büyük beklentilerinin Çözüm Süreci'ne sahip çıkmaları olduğunu söyledi. Ebedinoğlu,"Çözüm Süreci yani barışın nihai noktaya ulaşması bu topraklar için her şeyden daha değerli olacaktır. Bu sürece hepimiz siyasi ayrım yapmadan tüm benliğimizle sahip çıkacağız. Abdullah Atik gibi bölgede tanınan ve sevilen isimlerin aday olmasını önemsiyoruz. Bizler esnaf ve ticaret insanları olarak halkın tabanından gelen,bizi anlayan,bilen ve bizden biri gibi olanların milletvekili olmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2015, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER