Diyarbakır'da Fırtına Çok Etkili Oldu

Diyarbakır'da etkili olan fırtına nedeniyle bir binanın çatı katından düşen odunlar trafikte seyir halindeki yolcu minibüsünün üzerine düştü.

Diyarbakır'da Fırtına Çok Etkili Oldu
 Diyarbakır'da önceki gün etkili olan fırtına nedeniyle bir binanın çatı katından düşen odunlar trafikte seyir halindeki yolcu minibüsünün üzerine düştü. Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı olayda, yolcu minibüsünün ön camları kırıldı.
Diyarbakır'da önceki gün hafif yağış ile birlikte etkili olan fırtına, kentte hayatı olumsuz etkiledi.

Öğle saatlerinde etkisini gösteren fırtınanın hızı akşam saatlerinde iyice arttı. Fırtınanın etkisiyle Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Koşuyolu Caddesi üzerinde bulunan bir binanın çatı katından düşen odunlar trafikte seyir halindeki yolcu minibüsünün üzerine düştü.

Aracın camlarını parçalayan odunların yarattığı paniğin trafik kazasına sebep vermemesi ise sevindirdi. Seyir halindeki aracı şoförü ve içindeki yolcular panikle ne olduğunu anlamaya çalışırken binadan odunların düşmesinin sürmesi üzerine çevrede bulunan vatandaşların bina sakinlerine haber vermesiyle binanın çatı katındaki odunların fırtına etkisine maruz kalmayacak bir noktaya taşındı.

Olay sırasında caddeden geçen araçlar ise camları kırılmış aracın durumu hakkında bilgi edinmek üzere yavaşlaması üzerine trafik durma noktasına geldi. Araç sahibi ile bina sakinleri arasında kısa süreli tartışmanın yaşanırken vatandaşlar araya girerek iki tarafı da sakinleştirmeye çalıştı.

Yetkililer, zaman zaman yaşanması muhtemel olan fırtınaya karşı özellikle binalarda tehlike yaratacak pozisyondaki eşyaların bu durumları dikkate alınarak uygun yerlere yerleştirilmesi noktasında uyarılarda bulundu.
Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2014, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER