DİYARBAKIRSPOR'A TARAFTAR MORALI

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta lider Diyarbakırspor, hafta sonunda kendi evinde oynayacağı Anadolu Üsküdar maçı öncesi antrenmanı taraftar izledi.

DİYARBAKIRSPOR'A TARAFTAR MORALI
 Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta lider Diyarbakırspor, hafta sonunda kendi evinde oynayacağı Anadolu Üsküdar maçı öncesi antrenmanı taraftar izledi.
Diyarbakırspor'un en önemli taraftar grupları Anadolu Üsküdar maçına hazırlanan takımın antrenmanı izledi. Atatürk Stadı'na gelen çok sayıda taraftar, antrenmanı maç havasına çevirdi. Antrenman öncesinde takımı tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, futbolculardan galibiyet sözü aldı. 

Şarkı, türkü ve tezahüratlarla idman boyunca şova devam eden taraftarlar, teknik direktör Fethi Çokkeser ve futbolcuları ayrıca tribüne tek tek çağırarak da motive etti.Taraftarlar, idman bitiminde ise takıma baklava ikram etti. 

Taraftarların idman çıkarması takımın motivasyonunu artırırken, futbolcular ve teknik heyet, taraftarlara teşekkür etti.Teknik direktör Fethi Çokkeser,"Kayseri'de hesapta olmayan yenilgi aldık ama halen lideriz. Kalan 11 maçta el ele vererek şampiyon olacağız. Arkamızda bu taraftar olduğu sürece bizi kimse hedefimizden geri çeviremez. Hedefe bu futbolcularla ulaşacağız. Biz gerekli mesajları aldık. Zaten bunun için çalışıyoruz" dedi. -
Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2014, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER