DSİ 10. Bölgede 2014 Kalite Kontrol Çalıştayı Düzenlendi

DSİ 10. Bölgede, Kalite Kontrol faaliyetlerinde uygulamada birlikteliği sağlamak adına çalıştay düzenlendi.

DSİ 10. Bölgede 2014 Kalite Kontrol Çalıştayı Düzenlendi
 

Devlet Su İşleri uygulama projelerinde Kalite Kontrol Faaliyetlerinin etkin ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesi ve Bölge Müdürlüğümüz görev alanı içerisinde yapımına devam edilen inşaat projelerinde gelişen teknolojinin tanıtılması amacıyla; 25-26 Şubat 2014 tarihleri arasında DSİ 10.Bölge Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ilgili elemanların katıldığı bir çalıştay düzenlendi.


Devlet Su İşleri 10.Bölge Müdürlüğüne bağlı Kalite Kontrol ve Laboratuvar Şube Müdürlüğünce organize edilen bilgilendirme sunumlarının yapıldığı çalıştaya DSİ 10. Bölge Müdürü Okan Bal, Teknik Araştırma ve Kalite Kontrol Dairesi Başkanlığı yetkili Müdürleri, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Teknik elemanlar ve özel sektör temsilcileri katıldı.

DSİ 10. Bölge Müdürü Okan BAL başkanlığında yapılan çalıştay da, Basf Türkiye temsilcisi YKS firması, betonda kullanılan yapı kimyasalları konusunda bilgilendirme ve sunum yaparken, Borusan CATERPILLAR firması ise iş makinalarına (Silindir ve Greyder) takılarak zeminde sıkılığı kontrol eden, CCS900 3D sıkıştırma kontrol sistemleri hakkında bilgilendirme ve sunumlar yaptı.

İki gün devam eden çalıştay sonrası açıklamalarda bulunan DSİ 10. Bölge Müdürü Okan Bal, DSİ 10.Bölge Müdürlüğü görev alanı içerisinde yürütülmekte olan, Baraj ve Hes' ler ile Sulama Projelerinde imalatların istenilen kalitede olması ve kaynak israfının önlenmesi amacıyla gelişen teknolojilerden faydalanmak ve Kalite Kontrol faaliyetlerinde uygulamada birlikteliği sağlamak adına faydalı bir çalıştay olduğunu belirtti
Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2014, 15:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER