Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten’e Ödül

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (Kamu-Der) tarafından yılın en başarılı milletvekili ödülüne layık görüldü.AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten,...

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten’e Ödül
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (Kamu-Der) tarafından yılın en başarılı milletvekili ödülüne layık görüldü.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, daha önce de Diyarbakır Ticaret Borsası’ndan “Yılın Milletvekili Ödülü”, Sosyal Gelişim Enstitüsü (SOSGED) tarafından düzenlenen “Yaşama Dokunanlar, Vatandaşla En iyi Diyalog” ödülü” ve Din-Bir-Sen tarafından "Eshab-ı Keyf Başarı Ödülleri" kapsamında ödüllere layık görülmüştü. Kamu-Der tarafından verilen ödül ile ilgili değerlendirme yapan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten memnuniyetini dile getirdi. İçten, “Böyle bir ödüle layık görüldüğüm için çok mutlu ve gururluyum. Benimle birlikte emek veren değerli yakın çalışma arkadaşlarım ve ekibime de minnettarım. Bizler halkımız için halkımıza hizmet etmek için yola çıktık. Yolumuz uzun ve zorlu bir yol. Ama bu noktada hem partimizin desteğini hem de halkımızın gücünü almak bizim çalışmalarımızı ve azmimizi arttırıyor. Diyarbakır en eski ve kadim şehirlerden biri. Amacımız başta Diyarbakır olmak üzere ülkemizi hak ettiği en üst seviyelere çıkarmaktır. Öğrenecek çok şeyimiz ve yapacak çok hizmetimiz var. Bizler makamların gelip geçici olduğuna inananlardanız. O nedenle arkamızdan kimsenin yan geldi yattı demesine fırsat vermemek için durmayacağız. Her gün yüzlerce insanla görüşüyorum. Bu bana çok zevkli geliyor. Bu konuda büyük destekçimiz Sayın Başbakanımızdır. Bu nedenle aldığımız bu ödüller çok gurur verici ama en büyük ödül kesinlikle halkımızın, insanımızın bir tebessümü, küçük de olsa bir teveccühüdür. Daha da şevkle, azimle çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2013, 15:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER