İş Adamı Sait Geçkil’in Oğlu Dünyaevine Girdi

Diyarbakır’ın ve bölgenin tanınmış iş adamlarından Mehmet Sait Geçkil’in oğlu Ceng Geçkil, Halim Korkut’un kızı Derya Korkut ile hayatını birleştirdi.Diyarbakır’ın ve bölgenin tanınmış iş adamlarından Mehmet Sait Geçkil’in...

İş Adamı Sait Geçkil’in Oğlu Dünyaevine Girdi
Diyarbakır’ın ve bölgenin tanınmış iş adamlarından Mehmet Sait Geçkil’in oğlu Ceng Geçkil, Halim Korkut’un kızı Derya Korkut ile hayatını birleştirdi.

Diyarbakır’ın ve bölgenin tanınmış iş adamlarından Mehmet Sait Geçkil’in oğlu Ceng Geçkil, Halim Korkut’un kızı Derya Korkut ile hayatını birleştirdi. Otel Büyük Kervansaray Düğün Salonu’nda yapılan düğüne Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır milletvekilleri Oya Eronat, Galip Ensarioğlu, AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Kadooğlu, Diyarbakır Baro Bakanı Av. Tahir Elçi, Diyarbakır’ın siyaset, sanat, spor ve iş çevrelerinin tanınmış simaları katıldı. Yoğunlukları nedeniyle düğün törenine katılamayan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, eski Bakan Prof. Dr. M.Salih Yıldırım, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Süleyman Hamzaoğulları ve Cuma İçten, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Antalya Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Yargıtay Savcısı Arif Altunkök, kutlama mesajı ve çelenk ile genç çifti tebrik etti. Gelin ve damadın nikah şahitliğini AK Parti Şırnak Milletvekili M.Emin Dinar, TÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi Tarkan Kadooğlu, iş adamı Faysal Ensarioğlu ve iş adamı Aziz Fidan yaptı. Düğün töreninin ardından duygularını dile getiren iş adamı Sait Geçkil, "Allah bütün anne ve babalara böylesi mutlu günleri nasip etsin. Canımdan çok sevdiğim oğlumun bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan çeşitli illerden gelen tüm akraba ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Çok mutluyum çok sevinçliyim, darısı bekarların başına" dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2013, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER