Bu Takım Nasıl Şampiyon Olacak?

Y.Diyarbakırspor’un aldığı istikrarsız sonuçlar ve kaybedilen puanlardan sonra eleştiri okları Teknik Direktör Namık Altunsoy’a yöneltildi. Altunsoy’un ligde 5 hafta ve toplam 7 resmi maç geçmesine rağmen gol yollarındaki soruna çözüm üretmemesi tepki çekerken,bazı oyuncuların halen formsuz olması da bir başka eleştiri.

Bu Takım Nasıl Şampiyon Olacak?
TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI

Ayvalıkgücü’ne deplasmanda 1-0 yenilerek 5.haftası geride kalan ligde 2.yenilgisini alan ve kaybettiği 8 puanla şimdiden liderin 6 puan gerisine düşen Yeni Diyarbakırspor’da transferde harcanan paralara rağmen takımın rayına oturmaması taraftarların sabrını taşırıyor. Tüm transferlerin teknik heyetin bilgisi ve isteği ile yapıldığı Yeşil-Kırmızılı takımın 45 gün gibi en uzun süre kamp yapan takım olmasına rağmen istikrarlı bir tablo ortaya çıkmaması herkesin canını sıkarken,özellikle gol yollarındaki soruna çare üretmeyen teknik heyet topun ağzında.

‘SIRADAN TAKIMLARA YENİLİYORSAK’

Teknik Direktör Namık Altunsoy’a yüklenerek,”Bu takım bu haliyle nasıl şampiyon olacak?” diye soran taraftarlar,geride kalan 7 resmi maçta takımın istenilen performansı ortaya koyamamasına tepkili. Her hafta aynı filmi izlediklerini belirten taraftarlar,”Yozgat ve Ayvalık gibi güç olarak bu ligin altında olan takımlara yenildik. Gol yollarında büyük sıkıntı var. Bu takım nasıl gol atacak?.Nerede bu takımın golcüleri ve hücüm oyuncuları?.Bunlar şimdiye kadar neden hazırlanmadı?. Böyle takımlara yeniliyorsak nasıl şampiyon olacağız?. Ligde transfere en fazla para harcayan takımız.

‘BU BÜYÜKLÜĞE LAYIK OLUN’

Bu transferleri teknik heyet yaptığına göre sorun ne?. Kimsenin bu büyük camiayı kahretmeye hakkı yok. Namık hoca ve ekibi mazeret üretmek yerine çözüm üretsin. Diyarbakırspor taraftarı takımına her zaman destek olur ama böyle tabloları da hazmedemez. Biz nasıl inançla maçlara geliyorsak onlar da başarılı olmak zorunda. Ayvalık deplasmanında bile 1000’den fazla taraftarımız vardı. Artık herkes aklını başına alsın. Diyarbakırspor’un büyüklüğüne layık olsunlar.” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2013, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER