Gençler Başbakan Erdoğan İçin Dua Etti

Şırnaklı gençler, Yenimahalle'de bulunan Geylani Camii'nde saf tutup Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için dua etti.

Gençler Başbakan Erdoğan İçin Dua Etti
Geylani Camii'nde toplanan gençler Ak Parti Şırnak Gençlik Kolları Başkanı Cihan Birlik öncülüğünde, 17 Aralık komplosu, çözüm süreci selameti, Şırnak belediyesini alabilmek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için ellerini açarak dua etti. Başbakanın 'Durmak Yok Yola Devam' sloganını değiştiren gençler, 'Durmak Yok Duaya Devam" dedi.

CAMİDE DUA ETTİLER

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Cihan Birlik, yaptığı açıklamada, 17 Aralık tarihinde Başbakan'a komplo düzenlendiğini ve aynı kişilerin çözüm sürecine kast ettiklerini söyledi.

BAŞBAKAN'A DESTEK

17 Aralık'ta Başbakana karşı kurulan komplo yüzünden bu gün yüzlerce gencin camide toplandığını anlatan Birlik, şöyle konuştu: "Yüzlerce Şırnaklı genç, Başbakanımızın selameti, çözüm sürecinin devamiyeti için burada dua etmiş bulunmaktayız. Elimizi yüce Rabbimize açtık, Yüce Allah'ımızdan Başbakanımızın selameti için dua istedik. Dualar ettik. Bu genç kardeşlerimizin dualarının kabul olacağını ümit ediyoruz. Herkes tüm Türkiye bunu bilsin ki çözüm sürecine vurulan darbe kirli odakların bu çalışmaları gençlerin duasıyla bertaraf olacaktır. Kimse emeline ulaşamayacaktır. Biz bu günleri yakalayabilmek için, böyle bir lidere sahip olabilmek için, çok büyük mücadele verdik. Çok büyük emekler sarf edildi. Çok beklendi. 40 yıldır ilk defa böyle bir lideri tüm Türkiye, tüm dünya görüyor. Bu lidere, bu büyük ustaya herkesin, tüm Şırnaklı gençlerin sahip çıkmasını diliyoruz. Kanımızın, canımızın son damlasına kadar sayın Başbakanımızın yanında olacağız. Tüm gençlerimizin, analarımızın, babalarımızın, dedelerimizin desteğiyle Sayın Başbakanımıza dua etmeye devam edeceğiz. Durmak yok duaya devam." 

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2014, 19:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER