Kulp'ta 'bir Tatlı Huzur' İsimli Tiyatro Gösterisi Sergilendi

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde 'Bir tatlı huzur' isimli tiyatro oyunu gösterildi.Virgül Tiyatrosu oyuncuları tarafından oynanan Süperman Geliyor adlı oyun, çocuklar tarafından 10.00 ,11.30 ve 13:00 seanslarında izlenildi. Oyuna büyük ilgi...

Kulp'ta 'bir Tatlı Huzur' İsimli Tiyatro Gösterisi Sergilendi
Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde 'Bir tatlı huzur' isimli tiyatro oyunu gösterildi.

Virgül Tiyatrosu oyuncuları tarafından oynanan Süperman Geliyor adlı oyun, çocuklar tarafından 10.00 ,11.30 ve 13:00 seanslarında izlenildi. Oyuna büyük ilgi gösteren minikler, oyuncuların esprileri ve hareketleri ile bol bol gülerek eğlenceli dakikalar geçirdi. Oyuncular akşam saatlerinde ise 'Bir tatlı huzur' isimli tiyatro oyunu ile Kulplu tiyatroseverlerin karşısına çıktı. Halk Eğitim Merkezi çok amaçlı salonunda sahnelenen 2 perdelik komedi oyunu , izleyiciler tarafından büyük beğeniyle izlendi. Oyunu Kulp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, İlçe Milli Eğim Müdürü Fesih Yener, Halk Eğitim Müdürü Hamdusena Tel, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sinan Buluttekin, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler izledi. Komedi tarzında olan oyun, izleyiciler tarafından beğeni toplarken tiyatronun sonunda Enver Demirkan ve ekibi seyirciyi selamladı.

Ünlü tiyatrocu Enver Demirkan, "Bizleri sizinle buluşturan Kulp Kaymakamı Mehmet Maraşlı’ya huzurlarınızda teşekkür ederim. Bu kadar yoğun televizyon medyası furyasında, tiyatro gösterimimize gelerek bizleri izlediğiniz için sizlere de ayrıca teşekkür ederim” dedi. Kulp Kaymakamı Mehmet Maraşlı ise, Enver Demirkan ve Virgül Tiyatrosu ekibine sergiledikleri oyunlarından dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2013, 15:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER