Silvan'da 27 Öğrenci Dondurmadan Zehirlendi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, 27 öğrenci okul kantininden aldıkları dondurmadan zehirlendi.Silvan ilçesine bağlı Kıraçtepe Köyü Ortaokulu'nda, 27 öğrenci okul kantininden aldıkları dondurmadan zehirlendi. Edinilen bilgiye göre, olay,...

Silvan'da 27 Öğrenci Dondurmadan Zehirlendi
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, 27 öğrenci okul kantininden aldıkları dondurmadan zehirlendi.

Silvan ilçesine bağlı Kıraçtepe Köyü Ortaokulu'nda, 27 öğrenci okul kantininden aldıkları dondurmadan zehirlendi. Edinilen bilgiye göre, olay, bu sabah meydana geldi. Sabah ders arasında okul kantininden dondurma alan 27 öğrenci, zehirlenme belirtileriyle okul servis araçlarıyla Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çoğunluğu 6. sınıf öğrencilerinin oluşturduğu öğrenciler, okul kantininde satılan dondurmayı yemeleri sonucu zehirlendiklerini söyledi. Hastane yetkililerinden edinilen bilgilere göre, öğrencilerin baş dönmesi, mide bulantısı ve kusma gibi şikayetlerle hastaneye getirildiği belirtildi.

Çocukların bir gün gözlem altında tutulacakları daha sonra taburcu edilecekleri belirtildi. Okul öğretmenleri de zehirlenen öğrencilerin başında tedavileri bitene kadar bekledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2013, 00:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER