CUMALİ ATİLLA: İDDİALAR ASILSIZ YALAN

Güncel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Volkan Eser'e konuşan Cumali Atilla Amedspor İsminin değiştirilmesi idddiaları yalanladı

CUMALİ ATİLLA: İDDİALAR ASILSIZ YALAN
 Bir çok insanda vardır başarısızlığını kabullenmemek. Bu son derece kötü bir alışkanlıktır. Erdemli insan, eleştiriye açık, hatasını ve başarısızlığını kabul edip, bunun tekrarını yapmayandır. Maalesef bu alışkanlık toplumuzda yeterli oranda bulunmamaktadır.

Dün yerel gazetelerimizden birinin manşeti dikkat çekiciydi. Gazetecilik açısından bakarsak güzel bir haber. Habere konu olan zatın açıklamaları son derece vahim iddialarla doluydu. Hele özelikle biri var ki, insana ‘Allah Allah bu çağdışı, faşist zihniyete sahip bürokrat veya idareci halen var mı? dedirtiyordu.

AMEDSPOR başkanı açıklamasında şöyle diyor;  Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla bey, bizden takımın isminin değiştirilmesini istedi.
Ben bu cümleyi okurken şoke oldum. Cumali Atilla’yı çok yakın tanıyan biri olarak ‘Bu işte bir yanlışlık var olamaz bu cümle Cumali beyin ağzından çıkmaz’ deyip hemen telefona sarıldım.

Cumali Atilla’yı arayıp sordum. Kendisi de şoktaydı. Çünkü söylemediği bir cümle, o söylemiş gibi kamuoyuna iletilmişti. Kim olsa şok olur. 

Cumali başkan, AMEDSPOR’a sonsuz destek olduklarını tesisleri, kulübün emrine verdiklerini de anlattı. Asla takımın ismine takıntılı olmadığını ve görüşmede AMEDSPOR’un ‘A’sının bile geçmediğini vurguladı.

Ben Cumali Atilla’yı çok yakından tanırım. Daha önce Diyarbakır Vali Yardımcılığı görevindeki başarılarını ve hizmetlerine şahit oldum. Mert ve dobra bir kişiliğe sahiptir. Yaptığına, ‘Yaptım’ diyen bir özelliği var.

Bu yazdıklarım, bir yerlere çekilmesin. Kimsenin avukatlığını yapmıyorum yapmamda. Ama ortada bir haksızlık varsa bunun karşısında da dilsiz şeytan olmam. 

Şimdi bana deseler ki, bu mevzuda kime inanıyorsun? Kim doğruyu söylüyor? Fakatsız, amasız Cumali Atilla’nın doğru söylediğine adım gibi emin olduğumu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.  
Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2017, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER