NEREDEN VE NASIL GELDİ?

ÖZEL HABER:AHMET BEŞENK Diyarbakır’da bazı toptancılar tarafından üzerinde T.C. Sağlık Bakanlığı, Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi logolu çöp torbalarının satıldığı öğrenildi. Diyarbakır’da özellikle sitelere toptan olarak satılan çöp torbalarının kimler tarafından, nasıl bir yöntemle kente getirilerek pazarlandığı merak konusu.

NEREDEN VE NASIL GELDİ?

 Diyarbakır’da bu aralar Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi baskılı çöp torbalarının nerden ve nasıl geldiği tartışılıyor.

 

Edinilen bilgilere göre, T.C. Sağlık Bakanlığı, Eğitim ve Araştırma Hastanesi yazılı büyük boy çöp torbalarının Diyarbakır’da faaliyet yürüten bazı toptancı firmalar aracılığı ile satıldığı dile getiriliyor. Site sakinleri tarafından fotoğraflanan ve merak konusu olan çöp poşetleri ile ilgili olarak birçok rivayette gündeme getiriliyor.

 

Zaten sıkıntılı ve sorunlu bir süreç geçiren Elazığ Eğitim ve Araştırma hastanesinden çöp poşetlerinin toplu olarak çalınıp daha uzak kentlerde piyasaya sürüldüğü idda edilirken, kimilerine göre de poşetlerin basım fazlası olduğu beyan ediliyor.

 

İddialar her ne olur ise olsun Diyarbakır’da ucuz maliyete toptan satılan çöp torbaları ile ilgili cevaplar kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. 

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2017, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER