Diyar Bekir Milli Takımda

Diyarbakır DSİspor’un 13 yaşındaki sporcusu Diyar Bekir Aslan, 25 Ekim’de Diyarbakır’da yapılacak Basketbol Yıldız B Milli Takımı’na çağrıldı.Daha önce Şanlıurfa’da yapılan milli takım seçmelerine katılan ve milli takım antrenörleri...

Diyar Bekir Milli Takımda
Diyarbakır DSİspor’un 13 yaşındaki sporcusu Diyar Bekir Aslan, 25 Ekim’de Diyarbakır’da yapılacak Basketbol Yıldız B Milli Takımı’na çağrıldı.

Daha önce Şanlıurfa’da yapılan milli takım seçmelerine katılan ve milli takım antrenörleri tarafından beğenilen Diyar Bekir Aslan, Diyarbakır’da yapılacak olan milli takım kampına da davet edildi. Diyarbakır Fenerbahçe Basketbol Okulu’nda 2009 yılında basketbola başlayan Diyar Bekir Aslan, başarılı performansından dolayı DSİspor’a transfer oldu. DSİspor’da alkış alan bir performans ortaya koyan Aslan, milli takım antrenörleri tarafından takip edilerek milli takıma çağrıldı.

DSİspor Basketbol Antrenörü Hasan Çelebi, Diyar Bekir Aslan’ın gerçekten çok yetenekli ve karakterli bir oyuncu olduğunu söyledi. Çelebi, “Kendisinin adına çok sevindim. Ben şahsen kendimi çok şanslı buluyorum. Çünkü DSİspor yönetimi bize her türlü imkanı sağlıyor. Ayrıca mükemmel bir tesiste düzenli çalışma şansı buluyoruz, bu düzenli çalışmalarda bizi sporcu yetiştirme adına şanslı kılıyor. DSİspor bünyesinde gerçekten çok yetenekli gençlerimiz var. DSİspor olarak kısa sürede oluşturduğumuz takımımızla birlikte düzenli çalışmalar sonucunda önümüzdeki süreçte özellikle sporcu yetiştirme adına takımımızın adını sık sık duyuracağız. Bize her türlü imkanı sunan DSİspor camiasına teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2013, 20:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER