Bugsaş maçı çıkış olacak

Büyükşehir Belediyespor,Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Bugsaşspor maçına dönüm gözüyle bakıyor. Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul,”Bu maçı kazanıp arzuladığımız çıkışı başlatacağız” diyerek taraftarları Seyrantepe’ye davet etti.

Bugsaş maçı çıkış olacak
4 yıl sonra yükseldiği 2.Lig’de ilk 8 haftada beklediği başarılı sonuçlara ulaşamayarak büyük beklenti içine giren Diyarbakır halkını üzen Büyükşehir Belediyespor’da tüm gözler Bugsaşspor maçına çevrildi. Deplasmanda aldığı Nazilli Belediyespor yenilgisinin izlerini silmeye çalışan Yeşil-Kırmızılı takım, başkent ekibiyle yapacağı maçın hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürürken,sakatlığı devam eden Uğur Tülümen dışında eksik futbolcu bulunmuyor.
Maçlarda yapılan hatalar ve özellikle gol yollarındaki sıkıntılar üzerinde her idman öncesinde toplantılar yaparak futbolcuları ikaz eden teknik heyet, bir yandan da takımı moral ve motivasyon olarak Bugsaşspor maçına hazırlamak için çaba gösteriyor.

‘İSTİKRARI YAKALAYACAĞIZ’

Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul,gol yollarında yaşadıkları sıkıntıların ciddi puan kayıplarına neden olduğunu belirterek,bundan sonra istikrarlı bir çıkış serisi yakalamak istediklerini söyledi. Doğrul,”Takımımızın kapasitesi bu değil. Çok basit puan kayıpları yaşadık. Gol yollarında üretken olamıyoruz. Kaybettiğimiz veya berabere kaldığımız maçlar birbirinin kopyası gibi. Biz gol kaçırırken rakipler atmış. Bugsaşspor maçı inşallah bu anlamda bir milat olacak. Bu maçı kazanıp çıkış başlatacağız. İstikrarsız sonuçlara son vereceğiz. Bu takım bu kentin değeridir. Halkımız sahip çıkmalı ve Bugsaşspor maçında coşkulu destek verilmelidir.” dedi.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2013, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER