Erganispor, “kongre“ Dedi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta zor günler geçiren Erganispor’da yönetim kongre kararı aldı.Başkan Ahmet Erbay’ın daha önce istifa ettiği ve maddi gücü olmadığı için kulübün günlük masraflarını bile karşılamakta zorlanan...

Erganispor, “kongre“ Dedi
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta zor günler geçiren Erganispor’da yönetim kongre kararı aldı.

Başkan Ahmet Erbay’ın daha önce istifa ettiği ve maddi gücü olmadığı için kulübün günlük masraflarını bile karşılamakta zorlanan yönetim, 9 Kasım’da olağanüstü kongre yapmayı kararlaştırdı. Geride kalan 4 haftanın birini bay geçiren ve oynadığı 3 maçta da 1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak ligin son sırasında yer alan Erganispor’da bu kongrede kulübün belediyeye devredilmesi veya yeni bir yönetimin oluşması bekleniyor.

Bu arada yaşanan maddi sıkıntılardan dolayı futbolcularına ödeme yapamayan ve deplasman masraflarını karşılayamayan, günlük giderleri ise halı saha ve lokalden elde edilen gelirle karşılayan yönetimin imdadına eski yöneticilerden Ekrem Senvar yetişti. Senvar’ın girişimleri sonucu sağlanan kaynakla takım bugün Mardin’e gidecek. Yarın deplasmanda Mardinspor’la karşılaşacak olan Erganispor’da yaşanan sorunlardan dolayı morallerin de bozuk olduğu kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2013, 23:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER