Bdp’li Meclis Üyesi Ak Parti’ye Geçti

Barış ve Demokrasi Parti'li (BDP) Ergani Belediye Meclis üyesi Nedim Kaçar, Adalet ve Kalkınma Partisi'ne (AK Parti) geçti.Kaçar için AK Parti seçim bürosunda düzenlenen rozet takma törenine, AK Parti Ergani Belediye Başkanı adayı Abbas Hüseyinoğlu,...

Bdp’li Meclis Üyesi Ak Parti’ye Geçti
Barış ve Demokrasi Parti'li (BDP) Ergani Belediye Meclis üyesi Nedim Kaçar, Adalet ve Kalkınma Partisi'ne (AK Parti) geçti.

Kaçar için AK Parti seçim bürosunda düzenlenen rozet takma törenine, AK Parti Ergani Belediye Başkanı adayı Abbas Hüseyinoğlu, İlçe Başkanı Bayram Kaya ve çok sayıda partili katıldı. Hüseyinoğlu tarafından parti rozeti takılan eski BDP’li Meclis üyesi Kaçar, ailece aldığı karar doğrultusunda AK Parti’ye geçtiğini söyledi. AK Parti Belediye Başkan Adayı Abbas Hüseyinoğlu ise, Kaçar’ı partiye geçişinden dolayı tebrik ederek, "Kaçar arkadaşımız doğru bir tercih yapmıştır. Arkadaşımız, artık partimizin çatısı altında hizmet edecektir. Aldığı karardan dolayı kendisini kutluyorum. Türkiye’nin iktidarı olan partimizin yaptıkları ortadadır. Türkiye AK Parti’nin hizmetleriyle tanışmaya devam edecektir. Ergani belediyesini alarak, partimizin hizmetlerini halkımızla tanıştırmayı hedefliyoruz" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Bayram Kaya ise dünya lideri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte hizmet etmek büyük bir teveccüh olduğunu vurgulayarak, partilerine geçen Kaçar’ı tebrik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER