Silvan'da 32 Avcı Sertifika Aldı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde Avcılık ve Atıcılık Derneği tarafından düzenlenen avcılık kursunda eğitimlerini tamamlayan 32 kursiyere avcılık sertifikası verildi.Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü, Diyarbakır Orman ve Su İşleri...

Silvan'da 32 Avcı Sertifika Aldı
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde Avcılık ve Atıcılık Derneği tarafından düzenlenen avcılık kursunda eğitimlerini tamamlayan 32 kursiyere avcılık sertifikası verildi.

Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü, Diyarbakır Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü ile Silvan Avcılık ve Atıcılık Derneği'nin iş birliği çerçevesinde açılan kurslarda eğitimini tamamlayan 32 kursiyere düzenlenen törende avcılık izin belgesi verildi. Silvan Kaymakamlığı Malabadi toplantı salonunda düzenlenen avcılık izin belgesi dağıtım törenine Silvan Kaymakamı Berkan Sönmezay, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hıdır Şimşek, Diyarbakır Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Erdal Seven, Silvan Avcılık ve Atıcılık Dernek Başkanı İlhami Oral ve kursiyerler katıldı. Silvan Kaymakamı Sönmezay, "Avcılarımızın izin verilen av sahalarında avlanmalarını tavsiye ediyorum. İzinsiz hiç kimse avlanma sahalarına girmesin, her hangi bir tehlikeyle karşılaşabilirler. Avcılık güzel ve sağlıklı bir spor olduğu kadar da meraklı bir spor dalıdır. Kurslarını başarıyla tamamlayan 32 kursiyerimize avlanma izin belgesini vererek kendilerine yaşamları boyunca ve av hayatlarında başarılar dilerim" dedi.

Konuşmalarının ardından düzenlenen törende eğitimlerini başarıyla tamamlayan 32 kursiyere sertifikaları Kaymakam Sönmezay tarafından verildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2013, 23:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER