Ambulans Eylemi Yapan Bismil Belediyespor'a İhraç Yolu

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Bismil Belediyespor, ambulans olmamasını protesto ederek maçlara çıkmadığı için ligden ihraç edilme aşamasına geldi.

Ambulans Eylemi Yapan Bismil Belediyespor'a İhraç Yolu
 Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Bismil Belediyespor, ambulans olmamasını protesto ederek maçlara çıkmadığı için ligden ihraç edilme aşamasına geldi.

İlgili kurumların amatör futbol maçlarında ambulans görevlendirmemesi ve iki hafta önce oynanan Yeniköyspor-Bismil Belediyespor maçında sakatlanan BismilBelediyesporlu Uğur Ergün'ün bu nedenle ölümden dönmesi üzerine başlayan tartışmalar devam ederken, bu gerekçeyle maçlara çıkmayan Bismil ekibine Lig Tertip Komitesinden ceza geldi. Komite, ambulans olayını protesto ederek Bağlar Belediyespor'la oynaması gereken maça çıkmayan Bismil Belediyespor'u hem 3-0 hükmen yenik ilan etti hem de 3 puanını sildi.

Bismil Belediyespor,8 Mart Cumartesi günü saat 14.00'de Beyaz Tebeşir Tesislerinde Sur Belediyespor'la oynaması gereken maça çıkmazsa kurallar gereği ligden ihraç edilecek. Şimdi tüm gözler Cumartesi gününe çevrildi. BismilBelediyespor yönetimi, ambulans sorunu çözülmediği takdirde sahaya çıkmamakta kararlı. Bu durumda takım, bir alt lig olan 1. Amatör Ligi'ne düşürülecek. - DİYARBAKIR

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2014, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER