Atletizmde ‘zafer’ Emniyet’in

Diyarbakır’da 30 Ağustos Zafer bayramı nedeniyle düzenlenen atletizm yarışmalarında şampiyonlar Emniyetspor’dan çıktı. Kızlarda Elif Adsız, erkeklerde ise Devran Özmen birinci oldu.diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü...

Atletizmde ‘zafer’  Emniyet’in
Diyarbakır’da 30 Ağustos Zafer bayramı nedeniyle düzenlenen atletizm yarışmalarında şampiyonlar Emniyetspor’dan çıktı. Kızlarda Elif Adsız, erkeklerde ise Devran Özmen birinci oldu.

diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Zafer Koşusu düzenledi. Seyrantepe Spor Tesisleri'nde yapılan Zafer Koşusu kızlar ve erkekler kategorilerinde yapıldı. 3 bin metre mesafedeki kızlar kategorisinde birinciliği Emniyetspor’dan Elif Adsız, ikinciliği Emniyetspor’dan Sevgi Duruş alırken, Kayapınar Belediyespor’dan Leyla Işık üçüncü oldu. Erkeklerde Emniyetspor’dan Devran Özmen birinci olurken ikinciliği yine Emniyetspor’dan Ramazan Güzel, üçüncülüğü ise Faik Ali Ortaokulu’ndan Ferhat Gül kazandı.

Atletizm Federasyonu İl Temsilcisi Azamettin Özaydoğdu, desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Abdullatif Umut'a teşekkür etti. Özaydoğdu, alınan önlemler nedeniyle yarışların sorunsuz geçtiğini ve sporcuların coşkulu bir mücadele ortaya koyduğunu da kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2013, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER