Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da Transferler Tamamlandı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da transfer çalışmalarının tamamlandığı bildirildi. Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, ”Gerekli tüm mevkilere takviye yaptık. Bu saatten sonra transfere...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da Transferler Tamamlandı
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da transfer çalışmalarının tamamlandığı bildirildi. Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, ”Gerekli tüm mevkilere takviye yaptık. Bu saatten sonra transfere ihtiyacımız yok” dedi.

Yeni sezon öncesinde hedefini PTT 1. Lig olarak belirleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, 6 Eylül Cuma günü sona erecek ilk transfer döneminin son günlerinde transfer yapmayı düşünmüyor. Dış transferde 14 futbolcuyu renklerine bağlayan Büyükşehir Belediyespor, oluşturduğu kadro ile başarılı olmanın hesaplarını yapıyor. Teknik heyetin istediği transferleri yaparak güçlü bir kadro oluşturduklarına dikkat çeken Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, teknik heyetten transfer talebi olmadığını söyledi. Doğrul, ”Teknik heyetle istişare halinde olarak transferler yaptık. Gelişi güzel tercihler yerine ihtiyaca göre transferler yaptık. Kadromuzun hedefimiz için yeterli olduğunu düşünüyoruz. Şu an için teknik heyetin bir talebi yok. Bu yüzden transferi önemli oranda kapattık.” dedi.

İSKENDERUN HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Yeşil-Kırmızılı takım, ligin ilk haftasında 8 Eylül Pazar günü deplasmanda oynayacağı İskenderun Demirçelikspor maçının hazırlıklarına da başladı. Seyrantepe Tesisleri’ndeki idman düz koşuyla başlarken, daha sonra dar alanda pas çalışması yapıldı. Teknik heyet idmanın son bölümünde takımı iki gruba ayıran teknik heyet çift kale maç yaptırdı. Futbolcuların moralli ve hırslı oluşları teknik heyeti sevindirdi. Futbol Şube Sorumlusu Doğrul, maç için Cumartesi günü İskenderun’a gideceklerini belirterek lige 3 puanla başlamak istediklerini söyledi. Doğrul, ”Cuma gününe kadar Diyarbakır’da çalışacağız. Cumartesi günü karayolu ile İskenderun’a giderek orada kampa gireceğiz. İlk maçlar her zaman önemli ve zor olur. İyi başlamak istiyoruz. Hedefimiz 3 puanla dönerek lige moralli girmektir” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2013, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER