BUDAKIN, YETENEK AVINDA

TFF-Ülker Futbol Köylerinde yeni eğitim dönemi dün başladı. TFF Diyarbakır Bölge Teknik Sorumlusu Mehmet Budakın,Erzurum Erkek Futbol Köyü’nde 3 gün boyunca yetenekli isimleri tespit etmeye çalışacak. Budakın, Yozgat’ta ise 1-10 Eylül tarihleri arasında futbol köyünde çalışma yapacak.

BUDAKIN, YETENEK AVINDA
PROJE 7.YILINDA
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Ülker sponsorluğunda 2007 yılında ilk kez Van'da başlayan TFF-Ülker Futbol Köyleri Projesi 7. yılına giriyor.
2007 yılından bu yana ülkenin çeşitli il ve ilçelerinde hayata geçirilen TFF-Ülker Futbol Köyleri Projesi ile 12-13 yaş grubu kız ve erkek 4 bin 500 sporcuya nitelikli futbol eğitiminin yanı sıra, beslenme, oyun kuralları, futsal, ilk yardım, çevre bilinci, satranç, yaratıcı drama ve diş sağlığı eğitimleri verildi.
İKİ ETAPLI YAPILACAK
Dün başlayan  programa sanat atölyesi ve kişisel bakım eğitimi başlıkları da eklendi.
19 Ağustos -11 Eylül tarihleri arasında 10 farklı merkezde gerçekleştirilecek  TFF-Ülker Futbol Köyleri 2 etap halinde yapılacak. 12 yaş erkek sporcular için 7, 12-13 yaş kız sporcular için 3 merkezde gerçekleştirilecek projeye toplam 400 çocuk katılacak.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2013, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER