Diyarbakır BBSK 2 - 1 Bozüyükspor

Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Bozüyükspor ile karşılaşıyor. Seyrantepe Diskispor Tesislerinde oynanan mücadele Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un 2-1'lik üstünlüğü ile devam ediyor.

Diyarbakır BBSK 2 - 1 Bozüyükspor
Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Bozüyükspor ile karşılaşıyor. Seyrantepe Diskispor Tesislerinde oynanan mücadele Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

BUZ KESTİ

Oldukça soğuk bir havada oynana mücadelede sahada ağırlığını koymaya çalışan ekibimiz mücadelenin 7'inci dakikasında geriye düştü. 
Rakip sahaya ağırlığını koymak isteyen ekibimiz kontra ataktan kalesinde golü gördü. Ayberk Kutluğ Tucer ile konuk ekip mücadelenin henüz ilk çeyreğinde öne geçerek mücadelenin zorlu geçeceğinin sinyalini verdi. Ancak hemen bir dakika sonra konuk ekipten Serdar Akdoğan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
İlk yarıda girdiği bir çok pozisyondan yararlanamayan ekibimiz soyunma odasına 1-0 geride girdi.

İKİNCİ YARI COŞTU

İkinci yarı, taraftarınında desteğini arkasına alan temsilcimiz, 63'üncü dakikada Mehmet Uğur Tülümen ile önce eşitliği sağladı. Bu golden 6 dakika sonra takımın dinamosu Yusuf Yağmur temsilcimizi öne geçiren golü kaydetti. 69'uncu dakikada gelişen atakta Yusuf düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve eksik rakibi karşısında temsilcimizi öne geçiren golü kaydetti 2 - 1 
Golden sonrada ağırlığını devam ettiren temsilcimiz girdiği pozisyonlardan yararlanamadı. 
Mücadelenin son düdüğüyle birlikte, yeşil - kırmızılı temsilcimiz puanını 29'a yükseltirken, son haftalarda devam eden formunu devam ettirdi. 
Bu mücadele ile birlikte, Spor Toto 2. Lig'de de ilk yarı sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2013, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER