Duran Durmuyor! Şimdide Erganispor

Diyarbakırspor’un eski kayyum başkanlarından Abdülkadir Duran’ın Erganispor’a talip olduğu belirtildi.3 ay boyunca başarılı şekilde Diyarbakırspor kayyum başkanlığı yapan Abdülkadir Duran, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) ikinci grupta...

Duran Durmuyor! Şimdide Erganispor
Diyarbakırspor’un eski kayyum başkanlarından Abdülkadir Duran’ın Erganispor’a talip olduğu belirtildi.

3 ay boyunca başarılı şekilde Diyarbakırspor kayyum başkanlığı yapan Abdülkadir Duran, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) ikinci grupta mücadele eden ve zor günler yaşayan Erganispor Kulübü Başkanlığı’na talip olduğunu açıkladı. Grupta zor günler yaşayan ve 5. hafta sonunda ilk galibiyetini bu hafta alan Erganispor’a talip olduğunu belirten Abdülkadir Duran, elbirliğiyle Erganispor’u başarıya taşımak istediğini ifade etti. Bir süre önce Erganispor Kulübü yöneticilerinden Mustafa Özen ile görüşerek, takımın ve futbolcuların son durumu hakkında detaylı bilgi aldığını belirten Abdülkadir Duran, “Allah nasip ederse, ekibimle birlikte Erganispor kulübü başkanlığına talibim. Bildiğiniz gibi BAL grubunda mücadele eden Erganispor, zor günler yaşıyor. Maddi ve manevi yönden sorunlar var. Birlik, beraberlik içerisinde hareket ederek, Erganispor’u şampiyonluğa ulaştırmak için çaba harcayacağız. Erganispor, hak ettiği yerde yani profesyonel 3. Ligde mücadele etmeli. İlimizin en büyük ilçesi konumunda olan Ergani’nin mutlaka 3. Lig'de bir takımı yer almalı. Ayrıca, Galatasaray ile Erganispor’u kardeş kulüp yapmak için çalışmalarımız var. Kardeş takım projemiz ile Galatasaray’dan destek alacağız. Altyapıya büyük önem vereceğiz. Galatasaray kulübünden Erganispor’a 5 futbolcu transfer edeceğiz. Uygun bir tarihte Galatasaray ile Erganispor’un bir dostluk maçı yapmasını sağlayacağız. Ayrıca, Erganispor’a devasa spor tesisleri ve kompleksler kazandırmak için şimdiden kolları sıvamış bulunmaktayız” dedi.

Abdülkadir Duran, geçtiğimiz günlerde Ergani İlçe Kaymakamı Erdinç Yılmaz ile görüştüklerini belirterek kaymakamdan da destek sözü aldıklarını söyledi. Duran, "Kaymakam Erdinç Yılmaz ile makamında görüştük. Bizlere destek olacağını belirterek, şu ana kadar başka talipli olmadığını ifade etti. Projelerimizi ve hedeflerimizi Kaymakam Yılmaz’a anlattık. Beğendi ve destek olacağını belirtti. Kongrede adaylığımızı koymamızı istedi. Kısmet olursa, yapılacak kongrede adaylığımızı koyacağız. Bir an önce kolları sıvayıp, çalışmalara başlamak istiyoruz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2013, 08:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER