Erganispor Masrafları Alphan'dan

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Erganispor’un iki deplasman masrafını iş adamı Alper Akhan'ın karşılayacağı belirtildi.Erganispor Basın Sözcüsü Esveri Taş, yaptığı açıklamada aynı zamanda yönetim kurulu...

Erganispor Masrafları Alphan'dan
Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Erganispor’un iki deplasman masrafını iş adamı Alper Akhan'ın karşılayacağı belirtildi.

Erganispor Basın Sözcüsü Esveri Taş, yaptığı açıklamada aynı zamanda yönetim kurulu üyesi olan Akhan’ın davranışının ekonomik açıdan zor günler geçiren kulüpte memnuniyet oluşturduğunu söyledi. Erganispor’u ligde bırakmak için ellerini taşın altına sokan bir yönetim anlayışına sahip olduklarını belirten Taş, ”Alper Akhan, ilçemizin önemli bir değeridir. Her zaman Erganispor’a destek olmuştur. Bu defa da 2 maçın deplasman giderlerini karşılama kararı aldı. Önemli bir katkıda bulundu. Bu destek bizim için değerlidir, kendisine teşekkür ediyoruz. Erganispor tüm Erganililerin değeridir. Herkes sahip çıkmalıdır. Bizler elimizi taşın altına soktuk. Her kesimden destek bekliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2013, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER