Galibiyet Aşkına!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor yarın evinde oynayacağı Kızılcahamamspor maçını kazanıp moralleri düzeltmenin hesaplarını yapıyor.

Galibiyet  Aşkına!
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor 10.11.2013 Pazar günü saat 13.30 da kendi saha ve seyircisi önünde Kızılcahamamspor ile çok kritik ve önemli bir maça çıkacak . Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla taraftarını üzen ve ligin alt sıralanda kendini bulan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Kızılcahamamspor maçını kazanıp galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor. Oynadığı 10 maçta 2 galibiyet 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor 11. hafta maçıyla hedeflerinden uzaklaşmamak için rakibini baskı altında tutup 3 puan almak için sahaya çıkacak. Alt sıralardan kurtulma adına önemli bir sınava çıkacak olan takımın oyuncuları ve yöneticileri taraftara çağrı yaparak maça ilgi gösterilmesini istediler. Ayrıca Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor resmi internet sitesinden de taraftara davet mesajı yayınlandı. Seyrantepe Şilbe Spor Tesislerinde oynanacak olan maçı İzmir bölgesi hakemlerinden Hasan Avcı yönetecek.

09.11.2013 tarihinde satışa başlanacak olan biletlerin fiyatında herhangi bir değişiklik yine olmadı. Kapalı A ve Kapalı B tribünlerinin bilet fiyatı yeniden 5 Lira olarak belirlendi.


HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2013, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER