Tanrıverdi; Kaza yaptık

Y.Diyarbakırspor Sportif Direktörü Vedat Tanrıverdi, önceki gün kendi sahasında karşılaştığı Y.Yozgatspor maçında aldıkları mağlubiyeti kaza olarak değerlendirdiklerini söyledi

Tanrıverdi; Kaza yaptık
Maçta rakip takımın tek korner kullanmadan tek atakta bulduğu gol ile galibiyete ulaştığını kaydeden Tanrıverdi, şöyle konuştu:"O maçta çok iyi bir oyun sergilememize rağmen maçı kazanamadık. Maçta taraftarımızın büyük desteği bizi gururlandırdı. Maç sonunda bizi ve rakip takımı oyuncularını tribüne çağırıp alkışladılar. Bu bizim için çok önemliydi.

‘HERKESİ MAÇA BEKLİYORUZ’

Ama artık o maçı unuttuk. Bugün Ziraat Türkiye Kupası 1. Turunda yarın sahamızda oynayacağımız maçı düşünüyoruz. Adıyamanspor ile 2 hazırlık maçı oynamıştık ancak hazırlık maçları ölçü olarak kabul edilmez.Rakibin çok güçlü bir ekip olduğunu biliyoruz. Bu maçı kazanıp bir üst tura çıkmayı hedefliyoruz. Seyirci avantajını değerlendirip maçı kazanmak istiyoruz. Atatürk Stadı'nda saat 15.00'teki maça taraftarımızı davet ediyoruz."

TARAFTARDAN TAKIMA DESTEK

Bu arada Y.Diyarbakırspor Taraftarlar Derneği Başkanı Zülküfİşlek,Yozgatspor maçında alınan yenilgiye üzüldüklerini ancak takıma olan desteklerinin devam edeceğini söyledi. İşlek,”5 bine yakın taraftar özlemle ve heyecanla tribünlere geldi. Yenilgiden dolayı herkes üzüldü ancak lig uzun maraton. Takımın düzeleceğine inanıyoruz. Bugünkü kupa maçına da gelerek tam destek vereceğiz. Bir yenilgi ile terk etmeyiz. Her maçta tam destek vereceğiz. Taraftarlarımızı bugünkü kupa maçına davet ediyoruz.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2013, 13:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER