1 Ay İçin 2 Milyon Lira Ödenek

Büyükşehir Yasası'yla birlikte İl Özel İdaresi'nin Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesine bir ay kala, Ergani Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne 2 milyon lira ödenek aktarıldı.

1 Ay İçin 2 Milyon Lira Ödenek
 Büyükşehir Yasası'yla birlikte İl Özel İdaresi'nin Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesine bir ay kala, Ergani Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne 2 milyon lira ödenek aktarıldı. Gönderilen ödeneğin 1 ay içerisinde kullanılarak, çalışmaların bu süre zarfında tamamlanması gerekiyor.
Konuya ilişkin açıklama yapan Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz, Büyükşehir Yasası'yla birlikte İl Özel İdaresi'nin Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesine ilişkin çalışmaların devam ettiğini söyledi. Kaymakam Yılmaz, "Valimiz arta kalan bütçeyi ihtiyaca göre ilçelere dağıttı. Bu kapsamda ilçemize de 2 milyon lira ödenek aktarıldı. Gelen para ile en geç bir ay içinde yol ve su ihtiyacı olan yerleşim birimlerimize yönelik hızlı bir çalışma yürütülecek. Yapılacak çalışmaların ihalelerini hızla tamamlayarak, çalışmaları bir ay içerisinde tamamlamamız gerekiyor" dedi. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2014, 14:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER