AK Parti Diyarbakır'da Zafere İnanıyor..

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı girişindeki ders tahtasına 'Zafere 33 Gün Kaldı' yazısı seçimde galip gelineceğine olan inancı sembol ediyor.

AK Parti Diyarbakır'da Zafere İnanıyor..
 30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partiler çalışmalarını yoğun bir tempo içerisinde devam ettiriyor. Bir yandan merkezde bir yandan ilçe ve köylerde yapılan ziyaretler ve anlatılan projelerin yanı sıra İl Başkanlıklarında da inanan insanlar harıl harıl çalışıyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Türkçe-Kürtçe afişlerin yanı sıra Bakanıyla, Milletvekilleriyle, İl ve ilçe Başkanları ile Belediye Başkan adaylarıyla gece gündüz demeden 30 Mart için sıkı bir çalışma içerisine giren Ak Parti'de yerel seçimlerde anılacak zafere olan inanç tam.

Ak Parti il ve ilçe binalarının girişine yerel seçimlere ne kadar kaldığını, gün içerisinde yapılacak olan çalışmaların yazıldığı panonun üst kısmına yazılan 'Zafere 33 gün kaldı' yazısı da inancın ne kadar üst düzeyde olduğunu gösteriyor.

ZAFERE OLAN İNANÇ TAM

Ak Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Mesna Şimşek, her geçen gün zafere biraz daha yaklaştıklarını kaydederek, Ak Parti'nin seçimlerde alnının akıyla çıkacağını ve büyük bir zafer elde edeceğine inandığını söyledi.

Zaferin Diyarbakır halkıyla paylaşılacağını kaydeden Şimşek, "Biz Diyarbakır halkımızla zafere inanıyoruz. Halkımız Sayın Başbakanımıza ve partimize inanıyor ve büyük destek veriyor. Bizde onların bu destek ve inancına sahip olup en iyi hizmetleri vermek için gece gündüz demeden çalışıyoruz" dedi.
Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2014, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER