‘Diyarbakır’ı Seviyorum, Kirletmiyorum` Kampanyası başlıyor

Büyükşehir Belediyemizin, ilçe belediyelerimizle ortaklaşa başlatacağı “Diyarbakır’ı Seviyorum, Kirletmiyorum” kampanyası pazartesi günü başlıyor....

‘Diyarbakır’ı Seviyorum, Kirletmiyorum` Kampanyası başlıyor
 6- 9 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek çevre temizliği farkındalık kampanyasına, Belediyesi Eş Başkanlarımız Gültan Kışanak ile Fırat Anlı, ilçe belediyeleri eş başkanları, belediye meclis üyeleri, Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği (GABB), siyası parti eş başkanları, sivil toplum kuruluşları, çevre dernekleri, muhtarlar, mahalle meclisleri üyeleri ve temsilcileri katılacak.

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığımız tarafından organize edilen, ilçe belediyelerimiz tarafından desteklenen çevre temizliği farkındalık kampanyası, “Diyarbakır’ı Seviyorum, Kirletmiyorum” olarak belirlenen çevre temizliği farkındalık kampanyası için 210 bin afiş basıldı, billboard afişleri, raketler, kamu spotu hazırlandı, TV ve radyo programları ayarlandı. Yapılan bu hazırlıkların yanı sıra el broşürleri bastırıldı. DİSKİ ile ortak çalışma yapılarak kentteki tüm evlere tek tek dağıtılacak olan broşürler, hazırlanan kamu spotu ve TV programları aracılığıyla farkındalık yaratılması hedeflendi.

Dağkapı’dan start alacak

Kampanya, 6 Nisan’da Dağkapı-Gazi Caddesi’nden başlayacak, sonraki günler Melikahmet, Kuruçeşme-Bağlar-Dörtyol, Ofis Ekinciler Caddesi- Şehitlik Dörtyol güzergâhında ve son olarak Dr. Sıtkı Göral Caddesi- Dicle Kent Bulvarı Girişinde sürdürülecek. Tüm bu çalışmalar ilçe belediyeleriyle ortaklaşa yürütülecek.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER