Ak Parti Kayapınar İlçe Başkanı Kırsaçlı’dan Esnaf Ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Kayapınar İlçe Başkanı Mehmet Ali Kırsaçlı, Kayapınar ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Mehmet Ali Kırsaçlı, beraberindeki yöneticilerle Kayapınar ilçesinin...

Ak Parti Kayapınar İlçe Başkanı Kırsaçlı’dan Esnaf Ziyareti
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Kayapınar İlçe Başkanı Mehmet Ali Kırsaçlı, Kayapınar ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Mehmet Ali Kırsaçlı, beraberindeki yöneticilerle Kayapınar ilçesinin çeşitli semtlerinde esnaf ziyaretinde bulunarak, sorunlarını dinledi. Kırsaçlı, yapılan ziyarette esnafa bir araya gelip sorunlarını dinlemek amacında olduğunu ifade ederek, ziyarette çözüm sürecindeki gelişmeleri esnafla paylaştı. Esnaftan çözüm sürecine destek isteyen Kırsaçlı, "30 yıldır Türkiye'nin kanayan yarasını durdurmak için hepimizin bu sürece destek vermesi gerekiyor. Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Arabıyla tüm Türkiye olarak bu çözüm sürecine destek vermeliyiz. Hep birlikte huzur ve mutluluk içinde yaşamak istiyorsak, Türkiye'yi karıştırmaya çalışanlara, huzurumuzu bozmaya çalışanlara, itibar etmemeliyiz. Şuan Türkiye'de bir barış ortamı var, bu barış ortamını devamlı hale getirmek istiyoruz. AK Parti iktidarı, bugüne kadar hiçbir siyasi partinin yapamadığı veya yapmaya cesaret edemediği, bu sorunu çözme noktasına getirmiştir. Allah'ın izniyle birlik ve beraberlikle akan kanı durduracağımıza inanıyorum. Bu dostluk ve barış sürecine destek verdiğimizde, çözüm süreci başarıya ulaşacaktır" dedi.

“AK PARTİ SAĞLIK ALANINDA DEVRİM YAPTI”

AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Mehmet Ali Kırsaçlı, sağlık alında Diyarbakır’da yapılan yatırımları da esnafa anlatarak, AK Parti olarak sağlık alanında devrim yaptıklarını söyledi. Kırsaçlı, “Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, sağlıktaki devrim niteliğindeki hizmetleri bizleri çok sevindirdi. Eskiden hastanede muayene olmak için sabah erken saatinde fiş almak için kuyruklara girerdik. Bir odada on hasta yattığı günleri unutamayız. Yeşil kartlı hastalar ilaç alamıyorlardı. Özel doktora gitmeden hastamıza sahip çıkılmıyordu. Bunlar gibi onlarca sorunlar vardı ama Sayın Başbakanımız ve ekibi tarafından sorunlar çözüldü” diye konuştu..

Kayapınar ilçesindeki esnaf ise, Kırsaçlı’nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, AK Parti teşkilatına teşekkürlerini illeti.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2013, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER