Nüfus Müdürlüğünde Görev Değişimi

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne 2008 yılında atanan Nüfus Müdürü Mehmet Yiğit, Ergani Nüfus Müdürlüğü'ne atanması nedeniyle mesai arkadaşlarıyla vedalaştı.Kulp Nüfus Müdürlüğü ile birlikte Kulp Kaymakamlığı...

Nüfus Müdürlüğünde Görev Değişimi
Diyarbakır'ın Kulp İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne 2008 yılında atanan Nüfus Müdürü Mehmet Yiğit, Ergani Nüfus Müdürlüğü'ne atanması nedeniyle mesai arkadaşlarıyla vedalaştı.

Kulp Nüfus Müdürlüğü ile birlikte Kulp Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü'ne bakan Mehmet Yiğit’in tayininin çıkması nedeniyle Nüfus Müdürlüğü görevine Sinan Güneş, Kulp Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü görevine ise Zekiye Kaya atandı. Mesai arkadaşları ile vedalaşan Yiğit, "E kimlik projesi kapsamında tahsis edilen nüfus müdürlüğü servis ve arşiv düzenleme çalışmalarıyla yapılan tadilat ve onarımlarla vatandaşlara daha verimli, düzenli çalışma ve kaliteli hizmet verme haline getirdik. Personellerin çalışma ortamlarının daha sağlıklı müferah hale getirmek ve hizmet kalitesinin yükselmesi ile birlikte verimli olmalarını sağlamaya çalıştık. Aynı zamanda vatandaşlara da daha kolay, rahat ulaşabilir huzurlu ve güvenli bir ortamda iş ve işlemleri yapabilme imkanı vermeye çalıştık. Yapılan bu hizmet anlayışı ile huzur ve gurur duyuyorum. Kulp ilçesinden İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve mesai arkadaşlarımdan ayrılmaktan dolayı üzüntülü ve hüzünlü olduğumu bilmenizi isterim. Bundan sonra da gideceğim yerde de aynı performansla çalışıp Ergani halkı için de en kaliteli hizmetlerimi sunmaya devam edeceğim’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2013, 17:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER