Yenişehir Belediyesi'nden Üst Yapı Çalışmaları

Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, kaldırım çalışmalarına katılarak incelemelerde bulundu.Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Kurbanoğlu, işçilerle birlikte kaldırımlara, kilitli parke taşı döşedi....

Yenişehir Belediyesi'nden Üst Yapı Çalışmaları
Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, kaldırım çalışmalarına katılarak incelemelerde bulundu.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Kurbanoğlu, işçilerle birlikte kaldırımlara, kilitli parke taşı döşedi. Feritköşk Mahallesi'ndeki çalışmalar hakkında bilgi veren Kurbanoğlu, kısa süre önce ana caddeye asfalt döşendiğini söyledi. Yenişehir İlçe Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, "Yaptığımız kaldırım çalışmasını oruç demeden, sıcak demeden, Ramazan Bayramı'na yetiştirmeye çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi daha önce bu ana caddede kaldırım yok denilebilecek kadar azdı. Feritköşk Mahallemizdeki sokakların çalışmalarını bitirmiştik. Şimdide ana cadde üzerindeki kaldırım çalışmalarımızı da bitirerek kadın ve çocuklarımızın temiz, tozsuz, çamursuz ve hijyenik bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerini sağlamış olacağız" dedi.

Mahalleye yapılan çöp konteynerleri hakkında da açıklama yapan Başkan Kurbanoğlu, "Feritköşk Mahallemizde bulunan sokakların fiziki koşuları nedeniyle çöplerin toplanması konusunda epey sıkıntı çekiyorduk. Temizlik ve çevre kirliliğinin önüne, ana cadde üzerine kurmuş olduğumuz gömmeli çöp konteynerleri ile temiz yaşam koşularını halkımıza sağlamaya çalışıyoruz. Bu mahallemize de 2 adet gömmeli çöp konteyneri kurduk. Önümüzdeki aylarda bu konteyner sayılarını çoğaltarak çöp sorununu da çözmüş olacağız" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2013, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER