Silvan Sydv Sansarkan Ailesine Sahip Çıktı

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) çamurlu evde yaşayan Sansarkan ailesine sahip çıktı.SYDV Müdürü Cuma Sanmaz, Bahçelievler Mahallesi'nde çamurlu evde yaşayan 73 yaşındaki Amil Sansarkan,...

Silvan Sydv Sansarkan Ailesine Sahip Çıktı
Diyarbakır'ın Silvan İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) çamurlu evde yaşayan Sansarkan ailesine sahip çıktı.

SYDV Müdürü Cuma Sanmaz, Bahçelievler Mahallesi'nde çamurlu evde yaşayan 73 yaşındaki Amil Sansarkan, yatalak eşi Remziye Sansarkan ile psikolojik sorunları olan oğlu Hanifi Sansarka'yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında aileye gıda yardımında bulunan Sanmaz, civarda bir ev kiralanarak, aileye kira yardımı, yatalak olan Remziye Sansarkan'ın ise gerekli işlemlerin ardında hastanede tedavi altına alınacağı belirtti. Sanmaz, "Çamurlu evde yaşam mücadelesini veren aileyi ziyaret ederek, gerçekten içler acısı bir durum. Gerekli çalışmaların ardında yatalak olan Remziye Sansarkan'ı gerekli girişimler sonucu hastanede yatırılarak tedavi altına alacağız. Ailenin oturduğu evin çatısından içeriye su ve çamurların girmesi nedeniyle en kısa zamanda başka bir eve nakillerinin gerçekleştirip gerekli kira yardımlarının yapılması, yatalak olan Remziye Sansarkan'ın yapılacak işlemler sonrası akım aylığını bağlanmasını sağlamak, aileye yine vakfımız bünyesinde gerekli gıda ve nakdi yardımın yapılmasıyla aileye sıcak bir orta oluşturacağız. Habercilerin girişimleriyle bu aileden haberdar olduk. Bu gazeteci arkadaşımızda teşekkür ediyoruz" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER