Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Akşit Diyarbakır'da

AK Parti Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit, Bursa Kadın Kolları Başkanı ve beraberindekilerle Diyarbakır’a geldi.“Kardeşime İftara Gidiyorum” projesi kapsamında Bursa’dan kalabalık bir heyetle Diyarbakır’a gelen AK...

Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Akşit Diyarbakır'da
AK Parti Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit, Bursa Kadın Kolları Başkanı ve beraberindekilerle Diyarbakır’a geldi.

“Kardeşime İftara Gidiyorum” projesi kapsamında Bursa’dan kalabalık bir heyetle Diyarbakır’a gelen AK Parti Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit’i Diyarbakır Milletvekilleri Mine Lök Beyaz, Oya Eronat. İl Başkanı Aydın Altaç ve çok sayıda partili karşıladı. Akşit, Diyarbakır'da ilk programına AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek başladı. Akşit, göreve geldiği günden bu yana Diyarbakır’a beşinci kez geldiğini belirterek, Diyarbakır'a severek geldiğini söyledi. Akşit, "Allah huzur ve barış içerinde bayrama erişmeyi nasip etsin. İllerimizi bir birine kardeş yaptık. Amaç memleketlerini ve bir birlerini daha iyi tanımasıydı. Bu vesile ile 'Kardeşime İftara Gidiyorum’u kampanyasını başlattık. Ramazan ayı buna vesile olması daha da güzel. Çünkü inancımız gereği böylesi bir ayda böylesi dostlukların gelişmesi çok önemli. Her ziyarete bizim katılmamız mümkün olmuyor. Diyarbakır bir istisna şehirdir. Ben Kadın Kolları Başkanı olduktan sonra buraya beşinci gelişim ve buraya severek geliyorum. Diyarbakırlı hemşehrilerimin ve kardeşlerimin sıcak ev sahipliğini görüyorum. Biz birlikte bir ve beraberiz. Diyarbakır'da yeni bir yönetim oluştu, burada biz sizleri dinleyip tanışmak istiyoruz. Varsa sorunlarınızı dinleyip çözüm bulmak istiyoruz” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından toplantının geri kalanı basına kapalı olarak devam ederken, akşam ise Bursa Kadın Kolları tarafından bir tiyatro gösterimi yapılacağı ve ardından ise Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından iftar yemeği verileceği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2013, 20:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER