Baydermir, Göçük Olan Yerde

Suriçi Bölgesindeki Cevatpaşa Mahallesi’nde kaya parçasının kayması sonucu üç ev ciddi biçimde hasar gördü. Afet bölgesine giden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, zararların tespit edilip, yaraların sarılması konusunda yanlarında olacaklarını söyledi..

Baydermir, Göçük Olan Yerde
Diyarbakır Merkez Suriçi civarındaki Cevatpaşa Mahallesi’nde kaya parçası kaydı. Olayın ardından mahalleye giderek, halka hitap eden Baydemir, en büyük tesellilerin can kaybının yaşanmaması olduğunu belirterek, hasar gören üç evin sahipleriyle dayanışma içinde olacaklarını ifade etti. Baydemir, “En kısa zamanda zararları tespit ederek, yaraların sarılması konusunda tüm gücümüzle yanınızda olacağız” dedi. Mahallenin son derece riskli bir bölgede kurulduğunu her an bir kaya kayması tehlikesiyle karşı karşıya olduklarını anımsatan Baydemir, köklü çözüm için kentsel dönüşüm projesi kapsamında olan bölgenin tümünün boşaltılması gerektiğini ifade etti.

Baydemir 14 Eylül Cumartesi günü, saat 11’de tüm mahalle sakinlerini birlikte istişare etmek ve karar almak üzere toplantıya davet etti.
Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2013, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER