CHP İl Başkanından Arınç İddiası

CHP Diyarbakır İl Başkanı Muzaffer Sayın, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile ilgili büyük bir iddia ortaya attı.

CHP İl Başkanından Arınç İddiası
 CHP Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Lokalinde düzenlenen toplantıya CHP İL Başkanı Muzaffer Sayın, Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı avukat Aymet Ay, alt kademe belediye başkan adayları ile partililer katıldı.
Toplantıda konuşan CHP Diyarbakır İl Başkanı Muzaffer Sayın, çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Sayın, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın bir sonraki çıkacak olan yeni tapelerin ardından Ak Parti'den istifa edeceği iddiasında bulundu.

Sayın, "Bazı duyumlarım var ve Bülent Arınçı'ın seçimlere kısa süre kala istifa edebilir. Bülent Arınç'ı defalarca izledim ve takip ediyorum. En son iki gün önce Bursa'da katıldığı bir canlı yayın programında dayanamayıp artık içini kustu. Hırsızlık iddialarıyla ilgili Arınç, "Bilmiyorum ama eğer böyle bir şey varsa zehir zıkkım olsun" diyerek içini döktü. Arınç'ın yapısını iyi bilirim. Bundan sonra çıkacak tapelerin ardından, 'Bu işin daha fazla ortağı olamam' deyip son noktayı koyacak. Geçmişte de bu son noktalara birçok kez geldi" dedi. 
Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2014, 15:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER