Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan Diyarbakır’a Ziyaret

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Ömer Seyfi Aktülin ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç’ı ziyaret etti.Ziyaretin...

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan Diyarbakır’a Ziyaret
Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Ömer Seyfi Aktülin ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç’ı ziyaret etti.

Ziyaretin gündeminde çözüm süreci ve 16-17 Kasım tarihleri arasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyarbakır’a yapacağı iki günlük ziyaret yer aldı. Çözüm sürecinin başarıya ulaşması için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini kaydeden Altaç, "Biz AK Parti olarak çözüm sürecini devam ettireceğiz, bundan da asla vazgeçmeyeceğiz. Bedeli ne olursa olsun asla çözüm sürecinde vazgeçmeyeceğiz bundan sonraki süreçte daha, kararlı ve istikrarlı bir şekilde bu süreci devam ettireceğiz. Toplumumuzun, huzuru ve refahı için elimizden ne geliyorsa onu yapacağız" dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyarbakır’a yapacağı ziyaret hakkında da bilgiler veren Altaç, "Başbakanımızın Diyarbakır sevdalısı olduğunu biliyoruz, Diyarbakır ve halkı başbakanımızı kucaklamaya hazır, 17 ilçe ve il teşkilatımız olarak hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor. Diyarbakırlı hemşehrilerimizi şimdiden Başbakanımızın Diyarbakır'da yapacağı mitinge davet ediyorum” diye konuştu.

İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ömer Seyfi Aktülin ise kendilerini kabul eden Altaç’a teşekkür ederek, Diyarbakır’ın manevi havasından çok etkilendiklerini belirtti. Aktülin, Türkiye’nin batısında bulunan teşkilatların Diyarbakır teşkilatını örnek almasını ifade ederek, Altaç’a bir çini kaplamalı tablo hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2013, 23:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER